Klimastrejke og Skole For Fremtiden. På hverdage ved Christiansborg. Frem til valget – til at starte med

Valget til Folketinget og EU er lige på trapperne, så nu har nogen af os bestemt os for at strejke på hverdage indtil valget, fra kl. 9-13 – hvert fald til at starte med. Vi ved ikke præcist hvad der kommer til at ske hver dag, men vi har nogle planer. Vi vil gøre en forskel, og du kan være med!

Vi er fast besluttede på, at ingen politkere eller borgere skal glemme deres personlige og vores fælles ansvar for at sikre en grøn, sikker, sund og retfærdig fremtid – for alle. Det vil vi selvfølgelige minde om hver dag, samtidig med at vi tager hånd om vores egen uddannelse. Den fremtid vi vil skabe handler om klima og retfærdighed, og mange andre ting, og vi har brug for mange slags viden for at kunne vælge det rigtige.

Vi er nødt til at strejke for at blive taget alvorligt, og vi håber at rigtigt mange vil slutte sig til os i løbet af dagene. For vi er nødt til at være mange der hjælper hinanden med at forstå hvad der erårsagerne til klimakrisen og det store tab af dyreliv, og finde ud af hvad vi skal gøre. For vi skal gøre noget!

Kom og vær med – så gør vi det sammen ❤
Se facebook begivenheden:
https://www.facebook.com/events/666468583792940/

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s