Global klimastrejke – En uge i klimaets tegn

Verden over vil millioner af os udvandre fra arbejdspladser, skoler og hjem denne september, for at kræve klimahandling. To fredage i september går vi på gaden for en uge klimaets tegn – d. 20.-27. september.

Denne sommer har konsekvenserne af klimaforandringerne vist sig overalt omkring os: varmerekorder, tørker, oversvømmelser, skovbrande og tab af gletsjere og indlandsis. Vi går på gaden for at kræve handling nu.

20. september kl. 12-16: Ungdommen kræver klimahandling

Imens verdens politikere gør sig klar til forhandlinger i FN, vil FridaysForFuture-bevægelsen kloden rundt i samarbejde med andre grønne grupper indlede en uge, der skal være i klimaets tegn. Ved at strejke fra skole og studier for at gå på gaden fremsætter vi unge et krav til verdens ledere og de ældre generationer om at tage klimaforandringerne alvorligt nu.

27. september kl. 12-14: Break for Climate

Vi skylder at svare de unges velbegrundede råb om klimahandling, der har lydt siden september sidste år – Voksne i alle aldre, arbejdsstyrken, erhvervslivet, fagbevægelsen. Giv din frokostpause for klimaet fredag d. 27.9. kl. 12-14 – afslutningen på Global Week For Future

Mere information kommer snart her på hjemmesiden. Følg os desuden på vores facebookside og vores Instagram @klimastrejke.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s