Hvem er vi?

Vi er et hav af bekymrede borgere uden tilknytning til nogle politiske partier. Vi hørte Greta Thunbergs råb om handling og besluttede at blive klimaaktivister, mens vi stadig har tid til at handle!

Helt i starten bestod vi mest af unge mennesker fra Den Grønne Studenterbevægelse, foruden et par bekymrede forældre. Lige nu udgør Den Grønne Studenterbevægelse stadig en stor del af koordinations- og pressegruppen, men vi bliver hele tiden flere og flere fra hele landet, alle aldersgrupper og sociale lag. Der er også mennesker der arrangerer klimastrejker, der ikke er med i Den Grønne Studenterbevægelse.

Klimakrisen er ikke det eneste som betyder noget, men vi mener det er en udfordring, som hele Danmark skal samles om! Der er nogen af os der er med i politiske partier, men det er vigtigt for os at se bort fra det, når vi samles om at lave klima aktivisme.

Den Grønne Studenterbevægelse er for alle, der mener at klimapolitik skal øverst på dagsordenen, som forlanger at politikere både i folketinget og i kommunerne skal tage ansvar for at sikre vores fremtid. Du kan være med i Den Grønne Studenterbevægelse, hvis du er enig i dette: DGSB accepterer ikke sexisme, racisme, vold eller hærværk. Læs mere på http://www.dgsb.dk

#FridaysForFuture er en verdensomspændende bevægelse, der strækker sig fra Canada, over Europa, og til Australien. Nogle af de hashtags der bruges er #youthstrike4climate #ClimateStrike #strike4climateaction. Hvis du søger på dem, kommer der en masse hits fra hele verden, der viser at vi virkelig er del af en global bevægelse!